Hundutställning

Förra veckan blev det hundutställning på Häggeberg tillsammans med Jönköpings Brukshundsklubb, hundutställningen var ett klubbmästerskap och för min del första gången jag fotograferade ett sådant evenemang. För er som var där så finns möjlighet att köpa bilder, ni når bilderna via d81se.pixieset.com, när ni håller muspekaren över bilden ni gillar så finns möjligheten att klicka på hjärtat. När ni är klara med de bilder ni vill köpa får jag ett mail om ert val. Om ni vill veta priser så finns de under länken priser. Där ser ni vad jag erbjuder för fototjänster.

Lärde mig några saker under kvällen och som jag självklart kommer komma ihåg till nästa gång. Se till att komma ihåg att faktiskt ha med sig knäskydden alternativt att fixa något sittunderlag att sätta sig på. Annars är ofta önskemålet att se till att ha en så ren bakgrund som möjligt, denna gången blev det lite rörigt, men till nästa gång får jag helt enkelt se till att välja en bättre fotograferingsposition. Den jag började från hade varit den bästa för kvällen, men insåg det först efteråt. Får jag chansen så kommer jag garanterat att vara med igen och fotografera hunduställning.

Under veckan som kommer är en fotbollsmatch inplanerad att fotografera och en hästhoppningstävling. Tyvärr kommer jag missa första dagen, då jag är upptagen med annat jobb på lördagen.

Hundutställning på Häggeberg

Ikväll blir det en tur iväg till Häggeberg och Jönköpings Brukshundsklubb, de blir det hundutställning som fotograferas. Kul att få chansen att komma upp och fotografera hundar som visar upp sig på sin fina sida.

Bilderna från tävlingen kommer finnas under ”Uppdrag” i menyn eller så kan ni besöka d81se.pixieset.com. Där kommer alla bilder att hamna, vill ni köpa bilder så klickar ni gilla på den bilden ni vill köpa.

Prislistan för kvällen är
1 bild, 100 kr
5 bilder, 300 kr
8 bilder, 500 kr

Prissättning sker utifrån det som blir billigast för er, väljer ni 4 bilder då kommer det bli enligt paketet med 5 bilder.

Utvecklingen av d81, projekt och fotografering

d81 är ett företag som har varit en företagsidé jag haft under flera år, fokus på företaget handlar mycket om att arbete med projekt. I detta finns även tanke med att arbeta med fotografering  och grafiskt material.

Tankar kring utvecklingen med förstudier

Har under många år haft en tanke om att ha ett företag vid sidan av arbetet, tyvärr har jag inte haft möjlighet att kombinera de båda. Företagets idé bygger på att hjälpa företag med deras förstudier och skapa underlag för beslut om idén bär sig.

Senaste åren har jag arbetat tillsammans med en kund där arbetet handlar om att jag hjälper honom att undersöka om hans idéer kan fungera och utvecklas till inkomstbringande tjänster för honom.

I arbetet med förstudier ska alltid levereras en lättläst rapport som snabbt ska rendera i att ett beslut ska tas. De rapporter som levereras är framförallt i punktform där olika aspekter lyfts fram där du som läsare snabbt får en bild kring om projektet är lönsamt eller om det ska läggas ner.

Grafiskt arbete och fotografering

Parallellt med detta håller jag på att utveckla den grafiska delen av företaget och framförallt fotograferingen. Där håller jag nu på att arbeta med mitt största fotoprojektet, bildserien kallas för Oväntade porträtt. Bilder kommer dyka upp här på sidan när allt börjar bli klart.

För fotografering ligger fokus framförallt på porträtt-, landskap- och arkitekturfotografering.