Nu har jag haft alla bilderna från helgens hästhoppning i Taberg publicerade sedan några dagar och har sålt några bilder. Självklart vill jag att fler vill köpa bilder, det är alltid kul när mina bilder syns och används.

För att köpa bilder så görs det enklast genom att klicka på bilderna ni gillar på d81se.pixieset.com. Där har jag sorterat upp alla bilderna i avdelningar för respektive hopphöjd. Det går även att skicka önskemål om bilder till mig via mail eller via chatten på min sida d81.se på Facebook.

Nu hoppas att jag har lyckats placera alla tävlande i rätt avdelning och kategori, nu vet jag att jag missade några av de första tävlande på både lördagen och söndagen.

Förutom att fotografera event så kan jag även hjälpa till att ta porträttbilder på er och era hästar. Alla mina tjänster finns på sidan priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.