Hästhoppning i Taberg

Nu är helgen snart över, det har varit två riktigt intensiva dagar och jag ligger efter i planen. Under lördagen var det hästhoppning i Taberg tillsammans med Norrahammar Tabergs Ridklubb, något som först inte tänkt, insåg häromdagen att jag kunde hinna med det innan jag skulle befinna mig för jobb på Stadsparksvallen och mötet mot IK Brage. Efter en lång dag fanns inte energi till att sortera alla bilderna.

Målfirande mellan Bankeryds SK och J-Södra

Idag var det hästhoppning i Taberg igen och stötte på något nytt för mig i form av lagtävling i hoppning. Alltid kul med något nytt, när hoppningen var över var det bara att åka hem för att förbereda sig för ny fotbollsmatch tillsammans med J-Södra. Denna gång var det damlaget som spelade derby mot Bankeryds SK.

Summan av helgen är att det varit en intensiv helg med 5300 bilder att gå genom. Planen just nu är att lördagens bilder ska bli publicerade för val under måndagskvällen och söndagen på tisdag.

Bilderna kommer finnas på min uppdragssida, där kan ni se alla bilder från hoppningen. Där kan ni klicka gilla på de ni vill köpa. När ni har klickat kommer jag få en notis om ert val och jag hör av mig till er för att bekräfta eventuellt köp. Priserna för bilderna är 1 bild för 100 kr, 5 bilder för 300 kr och 8 bilder för 500 kr. Vill ni veta mer vad jag erbjuder så kan ni passa på att titta på min prislista.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.