Förra veckan blev det hundutställning på Häggeberg tillsammans med Jönköpings Brukshundsklubb, hundutställningen var ett klubbmästerskap och för min del första gången jag fotograferade ett sådant evenemang. För er som var där så finns möjlighet att köpa bilder, ni når bilderna via d81se.pixieset.com, när ni håller muspekaren över bilden ni gillar så finns möjligheten att klicka på hjärtat. När ni är klara med de bilder ni vill köpa får jag ett mail om ert val. Om ni vill veta priser så finns de under länken priser. Där ser ni vad jag erbjuder för fototjänster.

Lärde mig några saker under kvällen och som jag självklart kommer komma ihåg till nästa gång. Se till att komma ihåg att faktiskt ha med sig knäskydden alternativt att fixa något sittunderlag att sätta sig på. Annars är ofta önskemålet att se till att ha en så ren bakgrund som möjligt, denna gången blev det lite rörigt, men till nästa gång får jag helt enkelt se till att välja en bättre fotograferingsposition. Den jag började från hade varit den bästa för kvällen, men insåg det först efteråt. Får jag chansen så kommer jag garanterat att vara med igen och fotografera hunduställning.

Under veckan som kommer är en fotbollsmatch inplanerad att fotografera och en hästhoppningstävling. Tyvärr kommer jag missa första dagen, då jag är upptagen med annat jobb på lördagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.