d81 är ett företag som har varit en företagsidé jag haft under flera år, fokus på företaget handlar mycket om att arbete med projekt. I detta finns även tanke med att arbeta med fotografering  och grafiskt material.

Tankar kring utvecklingen med förstudier

Har under många år haft en tanke om att ha ett företag vid sidan av arbetet, tyvärr har jag inte haft möjlighet att kombinera de båda. Företagets idé bygger på att hjälpa företag med deras förstudier och skapa underlag för beslut om idén bär sig.

Senaste åren har jag arbetat tillsammans med en kund där arbetet handlar om att jag hjälper honom att undersöka om hans idéer kan fungera och utvecklas till inkomstbringande tjänster för honom.

I arbetet med förstudier ska alltid levereras en lättläst rapport som snabbt ska rendera i att ett beslut ska tas. De rapporter som levereras är framförallt i punktform där olika aspekter lyfts fram där du som läsare snabbt får en bild kring om projektet är lönsamt eller om det ska läggas ner.

Grafiskt arbete och fotografering

Parallellt med detta håller jag på att utveckla den grafiska delen av företaget och framförallt fotograferingen. Där håller jag nu på att arbeta med mitt största fotoprojektet, bildserien kallas för Oväntade porträtt. Bilder kommer dyka upp här på sidan när allt börjar bli klart.

För fotografering ligger fokus framförallt på porträtt-, landskap- och arkitekturfotografering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.